A2B Express Logistika širi se na Makedoniju A2B

A2B Express Logistika, u sklopu najavljenog regionalnog širenja poslovanja, je 18. oktobra otvorila poslovnicu u Makedoniji

Razlog otvaranja poslovnice u Makedoniji je odgovor na potrebe klijenata i stranih partnera, kako bi im bilo omogućeno što jednostavnije, sigurnije i profitabilnije poslovanje u celom regionu.

Glavna prednost A2B Express Logistike je upravo njena jaka regionalna povezanost i prisutnost. Kompanija svojom ponudom već pokriva tržišta u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Austriji, Srbiji i Crnoj Gori, a od sada i Makedoniji.


“Verujemo da će A2B Express Logistika, zahvaljujući širokom opsegu usluga koje nudi i jedinstvenom pristupu klijentima, ostvariti dobre poslovne rezultate u Makedoniji. Naš najvažniji cilj je ostvariti dobru regionalnu povezanost kako bi logističke usluge koje pružamo besprekorno funkcionisale, i sigurni smo kako će otvaranje ovog predstavništva u tome pomoći.” – poručio je Trajče Mitrevski, direktor kompanije A2B Express Logistika u Makedoniji.  

Uprkos velikom broju usluga koje nudi svojim klijentima i opsežnog područja koje već pokriva, kompanija A2B Express Logistika planira i dalja širenja na nova tržišta, kao i otvaranje novih poslovnica i radnih mesta. Sve pošiljke klijenti i dalje mogu pratiti na web stranici www.a2bexpress,com.